Taksi Palvelu

Taksi Onnela (Y-tunnus 2622148-5)

Puh: 045 1818232

Lupanr:656667

Taksi Onnela haluaa tarjota henkilökohtaisen, monipuolisen, turvallisen sekä luotettavan taksipalvelun.

Haluamme tulevaisuudessa kehittää ympäristöystävällisempiä sekä monipuolisempia kuljetusvaihtoehtoja kaikille Loviisalaisille, riippumatta asutteko taajamassa tai maaseudulla.

Kohderyhmämme ovat ensisijaisesti seniorit, liikuntarajoitteiset sekä lapsiperheet jotka asuvat Loviisan keskustassa sekä sen lähiympäristössä. Palvelu aika on arkisin klo 07:00-18:00.

Sen lisäksi palvelemme arkisin klo 18:00-07:00, lauantaisin, sunnuntaisin ja pyhäpäivinä, mutta näinä aikoina palvelu on varattava vähintään 3 tuntia ennakkoon, jos on kysessä palvelua Loviisan keskustan  sisällä. Palvelua Loviisan ulkopuolella on varattava vähintään 24 tuntia ennakkoon. Olemme myös käytettävissä Loviisan keskustan ulkopuolella mutta on huomattava että perimme eri perusmaksua siitä että siirrymme toiseen palvelualueeseen. Poikkeus on jos olemme jo kyseisellä alueella. Muita palvelualueita ovat: Lapinjärvi, Liljendal, Isnäs, Ruotsinpyhtää ja Koskenkylä.

Emme peri puhelinpalvelumaksua, kun soitatte ja tilaatte meiltä palvelua.

Taksi Onnela Loviisa: Alue 1 Loviisa keskusta sekä lähiseutu 2019

Hinnasto, arkipäivisin 07:00 – 18.00

Perusmaksu:  10€ 1-2 henkilöä, oikeuttaa palveluun 10 minuutin ajaksi Loviisan keskustassa sekä lähiympäristössä. 3-4 henkilö + 5€

Minuuttitaksa: 2€/minuutti, astuu voimaan kun 10 minuutin aikaraja on umpeutunut ja perusmaksu ei enää korvaa matkakulut.

Hinnasto arkisin klo.18.00-07.00 ja pyhinä klo.07.00-18.00

Perusmaksu: 15€ 1-2 henkilö, oikeuttaa palveluun 10 min  ajaksi Loviisan keskustassa sekä lähiympäristössä. 3-4 henkilö + 5€

Minuuttitaksa: 3€/minuutti, astuu voimaan kun 10 minuutin aikaraja on umpeutunut ja perusmaksu ei ole enää voimassa.

Hinnat sisältää alv 10%

 

                                   Muu palvelu

Asiointipalvelu: 18€/ puoli tuntia, sisältää alv 24%.

Palvelu on suunnattu asiakkaille joilla on tarvetta hoitaa erilaisia asiointi asioita Loviisan keskustassa sekä sen lähiympäristössä. 0.5 tunti veloituksella voimme rajoittaa kustannukset niin että ne eivät tule asiakkaille kohtuuttomiksi, tämä on mahdollista meidän minuutti veloituksella. Minimi veloitus on 0,5 tuntia. Palvelu on saatavilla arkisin 08:00-18:00 HUOM: tilaus on tehtävä vähintään kaksi tuntia ennakkoon.

Saattaja palvelu sairaala käynneissä:

26€/ tunti, sisältää alv 24%, kuljettaja toimii avustajana. HUOM tilaus tehtävä  minimissä 24 tuntia ennakkoon.

Voimme myös tarvittaessa tarjota lähihoitajaa saattajana, ota yhteyttä ja kysy lisää.

Huom: Kun kyseessä on saattaja palvelu veloitamme matka kustannukset lähtöosoitteesta sairaalaan ja kotiin tavallisen hinnaston mukaan + saattaja palvelu

Esim : Perusmaksu + minuuttitaksa+ saattaja palvelu sairaalassa+ minuuttitaksa kotiin.

 Muita palvelualueiden hinnastot:

Alue 2 Lapinjärvi, Liljendal,Isnäs

Alue 3 Koskenkylä Ruotsinpyhtää

Kiinteät hinnat 2019

Tarjoamme myös alueiden yrityksille erilaisia yrityspalveluita. Ota yhteyttä ja kerro minkälaista palvelua tarvitsette, niin kehitämme  yhdessä palvelupaketin joka sopii teille.

Maksuvaihtoehtoja:

  • Käteismaksu
  • Visa sekä Mastercard kortit.
  • Yrityksille sekä yhdistyksille on laskutus mahdollista.

Palveluiden ja hintojen perustelu sekä rakenne:

  • Tavallinen menomatka piste A- B. Hinnaston perusteet: Perusmaksu joka on voimassa 10 minuuttia, tämä oikeuttaa palveluun 10 minuutin ajaksi. Se astuu voimaan kun Taksi saapuu tilattuun osoitteeseen. Kun perusveloituksen aikaraja umpeutuu astuu minuuttitaksa voimaan. Jos joudumme odottamaan asiakasta lähtöosoitteella vähennäämme ajan perusmaksuajasta. Tämä hintarakenne mahdollistaa sen että voimme helposti laskea matkan kokonais kustannus, edellyttäen että lähtö sekä määränpään tarkat osoitteet on tiedossa. Esimerkiksi tavallinen menomatka arkipäivisin klo 10:00: matkan kesto 12 minuuttia – Perusmaksu (10 min) 10€ + minuuttitaksa (2 €/ minuutti) =  10€ + 2€ x 2 min = 14€. Hinta sis alv 10%. Huom: perimme perusmaksun siitä huolimatta jos asiakas on muuttanut mielensä eikä halua kyytiin kun Taksi saapuu tilattuun osoitteeseen.
  • Asiointipalvelu.  Tämä palvelu on suunnattu senioreille sekä liikuntarajoitteisille jotka tarvitsevat suorittaa erilaisia asiointi palveluja. Kuljettaja on koko ajan avustamassa siinä missä asiakas haluaa. Tässä palvelussa käytämme 0,5 tunnin veloitusta, eli 18€/ 0,5 tunti. Veloitmmme ainoastaan kokonais 0,5 tuntia. Hinta sis alv 24%. Tämä palvelu on edullisempi verrattuna jos käyttäisimme  perusmaksun + minuutitaxan kun kysessä on tarvetta suoriittaa erilaisia asiointi asioita. Palvelu on tilattava vähintään 2 tuntia ennakkoon.
  • Saattaajaapu sairaalakäynneissä. Tässä palvelussa kuljettaja pystyy avustamaan asiakasta siinä missä on tarvetta. Palvelu alkaa kun saavumme sairaalaan ja loppuu kun kotimatka alkaa. Matkasta kohti sairaalaa veloitamme perusmaksun+ minuuttitaksan. Matkasta kotiin veloitamme minuuttitaksan. Esimerkki laskelma: Perusmaksu 10€ + minuuttitaksa 60€ ( menomatka) + saattajaapu 26€/ tunti + minuuttitaksa 60€ ( kotimatka) = 155€. Saattajapalvelunhinta sis. alv 24%. Palvelu on tilattava vähintään 24 tuntia ennakkoon.
  • Kiinteä hinta, menomatka tavallisimpiin matkakohteisiin. Matkakohteet kuten Vantaan lentokenttä, tavallisemmat satamat sekä sairaalaat. Nämä palvelut on tilattava vähintään 24 tuntia ennakkoon. Kun hinta on ennaltaan sovittu asiakas ei tarvitsee miettiä minkä reitin kuljettaja ajaa, onko ruhkaa tai muuta vastaava. Kuljettaja saa vapuden valita reitti joka on hänelle tuttu, nopea ja pystyy näin varmistamaan että asiakas pääse turvallisesti ja ajoissa.

Huomio! Emme ajaa KELA kyytejä. Meillä ei ole kuljetussopimusta Loviisan kaupungin kanssa. Tämä tarkoittaa että kaikki asiakkaat jotka käyttävät taksipalvelumme maksaa kaikki kulut itse. Emme pysty kuljettamaan kokoaikaispyörätuoli tai paari asiakkaita, ainoastaan sellaisia joilla on lievempiä liikkumis haasteita ja pärjää itsenäisesti pienen hetken.

Asiakaspalaute. Palautteen voi antaa suoraan kuljettajalle tai soittamalla numeroon 0451818232, tai sähköpostilla taksionnela@gmail.com. Vastaamme viesteihin mahdollisimman nopeasti.

Huomio! Toiminnan alussa minä, Johan Eklöf ajan yksin yhdellä autolla, niin on mahdollista että olen paljon varattu. Ystävällisesti pyydän teitä varaamaan palveluita hyvissä ajoin ennen kun tarvitsette palvelun. Kehitämme ja parannamme jatkuvasti palveluamme.